Forum Türk...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum Türk...

En GüNceL PayLasıM Sitesi...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Erkek
Yaş : 30 Kayıt tarihi : 06/09/08 Mesaj Sayısı : 114 Nerden : KADİKÖY İş/Hobiler : Site-Yönetimi Lakap : Admin
Seviye Güçlülük
Seviye Güçlülük:
GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Left_bar_bleue560/999GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Empty_bar_bleue  (560/999)

GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Vide
MesajKonu: GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Icon_minitimePtsi Eyl. 29, 2008 3:57 pm

Oyun çoğu kez denendi ve %100 çalışıyor.
Kendim ve başkaları tarafındanda denendi.

GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Kgtasanandreaszc5

KURULUMU:İndirdiğimiz dosyayı Rar'dan çıkartıyoruz.Bir klasör ve bir dosya çıkıyor.Dosyaya şimdi ellemeden KGB Archived adlı klasörün içine giriyoruz ve dosyayı kuruyoruz.Ardından klasörden çıkıp GTASA adlı dosyaya çift tıklayıp çıkan NEXT ikonuna tıklıyoruz.Yüklenmesi şu ana kadar ortalama 4 saat sürdü ama kotalılar için avantajlı bir durum bu.

Bazı arkadaşlarımız ''dosyaya tıklandığı anda internetten oyunu indiriyor'' diyebilir ama siz onlara aldırış etmeyin.İsterseniz internet bağlantısını kesin ve öyle yükleyin.(önerilen)

NOT No oyunu yüklemeden önce sisteminizde boş olarak 6 GB bulundurmanız sizin için yararlı olacaktır.

İşte link:...:::TIKLA ve İNDİR:::...

linkte hiçbir sorun yoktur.tarafımdan denenmiştir.%100 çalışmaktadır.

oyun tamamiyle kendi uploadım olmak üzere denenmiştirde.

eee artık bir teşekkür edersiniz ha.

yorumlarınız beni daha mutlu edecektir.
https://forumturk.sudanforums.net
erdem_09
Co-Admin
Co-Admin
erdem_09

Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 07/09/08 Mesaj Sayısı : 12 Nerden : İş/Hobiler : Lakap : ErdEM
Seviye Güçlülük
Seviye Güçlülük:
GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Left_bar_bleue999/999GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Empty_bar_bleue  (999/999)

GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Vide
MesajKonu: Geri: GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım) Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 3:25 pm

saol kardeşim farao emeğe saygı

GTA San Andreas Tek Link(1 MB)(Kendi Uploadım)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası